duminică, 16 octombrie 2011

Poland 2011

Ca si pescar de musca totdeauna cauti ape noi, incercari noi, tehnici noi. Dupa o luna de tratative ne-am hotarat sa alegem o locatie mai speciala si anume San -Polonia. Toti muscarii cred ca au auzit odata in viata de raul San. Este principalul rau de pescuit la musca din Polonia, care a si organizat finala mondiala in anul 2010.




Echipa a fost formata din 8 persoane toate avand adanc inradacinat virusul flyfishingului. O caliatate a muscarilor este aceea ca nu conteaza de unde este omul ci cum este, drept rasplata echipa a fost formata din 4 baieti din Sf. Gheorghe printre care mam numarat si eu, 3 baieti din Baia Mare si unul dar nu cel din urma din Sibiu. Toti ne-am cunoscut pe apa si avand aceeasi pasiune am devenit si buni prieteni, dovada sunt sutele de iesiri impreuna.
Pentru mine si inca 3 dim membrii echipajului nu a fost prima intalnire cu magnificul San, restul de 4 persoane fiind prima lor experienta cu raul San si cu un rau gigant din toate punctele de vedere.
Drumul a fost lung dar s-a meritat. Taxele de pescuit sunt 17 euro cu retinere de peste si 20 euro in zona No Kill.










Raul San este situat in partea de sud -est a Poloniei, afluent al raului Vistula si are o lungime de 433 km avand un debit impresionant. Ce face ca pestii sa creasca foarte mari est eca raul este alimentat constant dintr-un baraj , apa avand o temperatura constata si astfel vietatile se dezvolta puternic, fiind aproape tot anul curat, ceea ce la nou nu prea intalnesti.

Niciun comentariu: