FF Dedicated

Despre noi
 
Gál Zsolt -


”A trecut destul de mult timp de la primul meu pește prins la muscă. Ce-aș putea să spun, au fost săptămâni, luni întregi în care bocancii îmi erau uzi tot timpul, perioade în care am crezut că menghina nu o să-mi reziste și au fost și vremuri în care nu am vrut nimic altceva, decât să câștig.
Cred că totul este efemer, iar noi avem obligația de a crea ceva nou, ceva durabil în lucrurile pe care le iubim. Nu ne putem concentra doar la un singur aspect, ci trebuie să avem în vedere toate ramurile acestui sport."


Varga Győző - ”Ideea de a forma un club de pescuit la muscă cred că exista în fiecare din noi. Și dacă de obicei,oricum pescuim împreună, ne cunoaștem mai mult sau mai puțin, avem încredere unul în celălalt și în noi, să formalizăm această legătură. Se poate face chiar și comparația concubinaj-căsătorie, dobândim altă scară de drepturi și obligații.
Clubul și persoanele care fac parte din el, dorim să punem accentul pe prietenie și respect față de oricine și orice are legătură cu acest sport minunat. Dorim ape curate, pești sănătoși și mulți, și nu în ultimul rând clasări bune în competiții fără mișmașuri."


Dan Crainic -


”Ce îmi doresc să facem cu clubul: să promovăm pescuitul la muscă artificială, eventual să facem și o școală de pescuit la muscă (tabere pentru copii, unde să le arătăm frumusețea pescuitului la muscă) și nu în ultimul rând participarea la cât mai multe competiții posibile, ecologizări a unor râuri, populări, partide de pescuit.
De fapt, numele clubului Flyfishing Extreme dezvăluie atitudinea noastră extremă față de tot ce înseamnă pescuitul cu muscă artificială.
Extrem înseamnă că am dus, ducem și o să ducem la extrem scopurile clubului.
Ideea de a ne organiza într-un club e o idee foarte bună, deoarece experiența acumulată de un membru din club se poate transmite la ceilalți și astfel se pot învăța multe într-un timp mai scurt.
Ce îmi place cel mai mult la clubul nostru sunt oamenii. După părerea mea, într-un club trebuie să existe armonie și prietenie ...și se pare că există...și va exista...asta o promit eu.
Cel putin pentru mine, flyfishingul e un stil de viață, în toate aspectele mele din viață văd ceva din flyfishing."


Varga Zoltán - ”Prin acțiunile membrilor clubului nostru dorim să schimbăm atitudinea semenilor noștri față de râurile de munte. Râul este un bun comun care trebuie respectat, și nu privit ca o sursă de hrană, venit sau groapă de gunoi."Varga Győző - ”Ideea de a forma un club de pescuit la muscă cred că exista în fiecare din noi. Și dacă de obicei,oricum pescuim împreună, ne cunoaștem mai mult sau mai puțin, avem încredere unul în celălalt și în noi, să formalizăm această legătură. Se poate face chiar și comparația concubinaj-căsătorie, dobândim altă scară de drepturi și obligații.
Clubul și persoanele care fac parte din el, dorim să punem accentul pe prietenie și respect față de oricine și orice are legătură cu acest sport minunat. Dorim ape curate, pești sănătoși și mulți, și nu în ultimul rând clasări bune în competiții fără mișmașuri."
"If fishing is like religion, then fly-fishing is high church." -Tom Brokaw