miercuri, 16 ianuarie 2008

- Custom Design Rods - George M. -

Cateva lansete facute de George M. . Cei ce doresc o lanseta custom pe masura il pot contacta la tel 0744282275 sau email georgeminculete81@yahoo.com

Lanseta e construita pe blank Five Rivers, made in USA(DanCraftEnterprises) o companie relativ noua, dar deja faimoasa in Statele Unite, pentru calitatea blankurilor cu design si materiale inovatoare...din seria de blankuri Five Rivers Signature III (51 mil.modulus) s-a nascut aceasta bijuterie de lanseta, lungime 8' #2..ultrasmooth feeling, precizie si prezentari exceptionale la pestii cei mai speriosi..








Five Rivers Signature III 802-4


Construita din grafit de ultima generatie (60mil.module), seria "Signature V Finesse" este lanseta ideala atat pt. pescuitul cu uscate cat si cu nimfe..actiunea moderat-rapida si feelingul placut fac din aceasta o lanseta versatila, care se comporta excelent atat aproape cat si la distante mai mari, asigurand prezentari fine, dar si viteza mare in snur in situatii cu vant cand e nevoie de accelerare a lanseului..in drill se comporta excelent curbandu-se progresiv fiind ideala pt. protejarea leaderelor subtiri..

Five Rivers Signature V 904-4

Niciun comentariu: